
اپلیکیشن کیف پول فانتوم یک ویژگی جدید توکن سوزی را راه اندازی کرده است که به کاربران امکان می دهد NFT های هرزنامه ارسال شده توسط کلاهبرداران را حذف کنند.
به گزارش سی رمز و به نقل از کوین تلگراف، ارائهدهنده کیف پول مبتنی بر سولانا فانتوم، یک ویژگی جدید را راهاندازی کرده است که به کاربران امکان میدهد توکنهای غیرقابل تعویض (NFT) اسپم ارسال شده توسط کلاهبرداران را حذف کنند.
طبق یک پست در روز پنجشنبه توسط تیم فانتوم، ویژگی جدید از طریق تب توکن سوزی در اپلیکیشن کیف پول فانتوم قابل دسترسی است و به کاربران این امکان را می دهد که هر بار که از آن استفاده می کنند، مبلغی جزئی از سولانا (SOL)دریافت کنند.
همانطور که اکوسیستم ارزهای دیجیتال رشد می کند، تعداد بازیگران بدی که به دنبال راه هایی برای سرقت وجوه کاربران هستند نیز افزایش می یابد. رشد سریع در محبوبیت NFT ها منجر به یک روش رایج حمله برای کلاهبرداران اسپم NFT ها شده است.
فانتوم خاطرنشان کرد که این مشکل بهویژه در سولانا به دلیل کارمزدهای پایین تراکنشهای آن رایج بوده است، و بازیگران بد اغلب NFTهای ظاهراً رایگان را به صورت انبوه منتشر میکنند که حاوی لینکهای مخرب هستند.
اسپم NFT عموماً از گیرنده می خواهد که روی پیوندی کلیک کند تا یک NFT رایگان ایجاد کند. با این حال، اگر آنها این فرآیند را کامل کنند، سرمایه آنها از کیف پول آنها تخلیه می شود.
در این پست وبلاگ آمده است:
“این کلاهبرداری ها به طور فزاینده ای پیچیده تر می شوند. به عنوان مثال، پس از شناسایی یک آدرس قرارداد و دامنه به عنوان مخرب، کلاهبرداران می توانند ابرداده یک NFT را تغییر دهند تا از قرار گرفتن در لیست بلاک جلوگیری کنند. این می تواند مانند یک بازی بی پایان از ضربات خال به نظر برسد.”
این حرکت بخشی از یک ابتکار گستردهتر فانتوم برای مقابله با اسپمهای NFT و بازیگران بد در فضا است. این تیم اعلام کرد که از طریق سیستم هشدار فیشینگ خود نیز با کلاهبرداران مبارزه می کند.
این سیستم پس از کلیک بر روی پیوندهای مشکوک، هشدارهایی را به کاربران در مورد هر گونه تراکنش مخربی که می تواند دارایی ها یا مجوزهای آنها را به خطر بیندازد می دهد.
این پست همچنین اضافه کرد که فانتوم در حال حاضر با بلوفیش (blowfish)همکاری می کند تا نحوه “هشدار کردن کاربران را در مورد تلاش های فیشینگ” بهبود بخشد.
«در حالی که امروز از ویژگی NFT Burning رونمایی می کنیم، کاربران می توانند در آینده منتظر شناسایی خودکار هرزنامه ها باشند. با استفاده از ارائهدهندگانی مانند سیمپل هش (SimpleHash)و گزارشهای داخلی خودمان، میتوانیم احتمال اسپم بودن یک NFT را بسنجیم.
به گفته این شرکت، فانتوم یکی از محبوب ترین ارائه دهندگان کیف پول برای NFT های مبتنی بر سولانا و سیستم مالی غیرمتمرکز (DeFi)با بیش از 2 میلیون کاربر فعال ماهانه است.
در آغاز ماه اوت، شرکت کیف پول رقیب بنام اسلوپ (slope) با سوء استفاده امنیتی مواجه شد که باعث شد حدود 8 میلیون دلار سرمایه از بلاک چین سولانا تخلیه شود.
در یک تجزیه و تحلیل ، آستین فدورا، رئیس ارتباطات سولانا، دریافت که 60 درصد از قربانیان این حمله از کاربران فانتوم بودند، علیرغم اینکه مشکل از اسلوپ سرچشمه می گرفت.
طبق دادههای کریپتو اسلم، سولانا دومین حجم فروش NFT را در ماه جولای با 56.1 میلیون دلار، پس از اتریوم، که 535.6 میلیون دلار به فروش رساند، را از آن خود کرد.