صندوق بینالمللی پول :رشد ارتباط ارزهای دیجیتال با سیستم مالی سنتی خطرات جدیدی را به همراه دارد

صندوق بینالمللی پول (IMF) هشداری به سرمایهگذاران صادر میکند مبنی بر اینکه ارتباط رو به رشد بین داراییهای رمزنگاری و بازار سهام ممکن است برای سیستم مالی خطرآفرین باشد.
به گزارش سی رمز و به نقل از دیلی هود ، صندوق بینالمللی پول میگوید که افزایش محبوبیت ارزهای دیجیتال همراه با قیمتهای بیثبات آنها میتواند مشکلاتی را برای ثبات مالی ایجاد کند، زیرا آنها همچنان با بازارهای سنتی در هم تنیده میشوند.
نوسانات قیمت روزانه دو دارایی رمزنگاری اصلی، بیت کوین BTC)) و اتریوم ETH)) اکنون حدود چهار تا هشت برابر بیشتر با نوسانات شاخص های اصلی بازار سهام ایالات متحده است.
این سازمان بینالمللی میگوید که داراییهای کریپتو دیگر در محدودههای بیرونی دنیای مالی نیستند، و از قانونگذاران خواستار طراحی سیاستهایی است که خطرات ناشی از نوسان قیمت و افزایش استفاده از اهرم در معاملات خود را کاهش دهد.
به دلیل ماهیت نسبتاً غیرقابل تنظیم اکوسیستم کریپتو، هرگونه اختلال قابل توجه در شرایط مالی ناشی از نوسانات قیمت کریپتو عملا می تواند تا حد زیادی خارج از کنترل بانک های مرکزی و مقامات نظارتی باشد.
این یافتهها نشان میدهد که داراییهای کریپتو دیگر ممکن است به عنوان یک طبقه دارایی جانبی در نظر گرفته نشوند و به دلیل نوسانات شدید قیمتها، میتوانند به طور بالقوه خطرات ثبات مالی را ایجاد کنند.
بنابراین، تنظیم کننده ها و ناظران باید از نزدیک بر عملکرد بازارهای کریپتو و قرار گرفتن موسسات مالی در معرض این داراییها نظارت داشته باشند و سیاستهای نظارتی مناسبی را برای کاهش ریسکهای سیستمی ناشی از سرریز قیمت کریپتو طراحی کنند.
یافتههای صندوق بینالمللی پول نشان میدهد که ارتباط بین داراییهای دیجیتال و سهام به دلیل پذیرش عمومی از پلتفرمهای مبادلات رمزنگاری و محبوبیت فزاینده BTC در بین سرمایهگذاران خردهفروشی و نهادی میتواند در حال افزایش باشد.
محرکهای کلیدی افزایش ارتباط متقابل میتواند شامل این موارد باشد:
- پذیرش رو به رشد پلتفرمهای مرتبط با رمزنگاری و ابزارهای سرمایهگذاری در بازار سهام و بازارهای خارج از بورس
- افزایش پذیرش بیت کوین توسط سرمایهگذاران خردهفروشی و نهادی، در هر دو بازار سهام و ارز دیجیتال